Skip to main content
Side panel
English (en)
English (en)
Italiano (it)
Log in
Course search
Close
Course search
Toggle search input
Open block drawer
Courses
A. A. 2023/24
Corso di Laurea Magistrale
Food Innovation & Management
More
Course categories
A. A. 2024/25
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale / Food Industry Management
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in World Food Studies
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in Local Food Policy
A. A. 2024/25 / Corso di Formazione
A. A. 2024/25 / Corso di Formazione / Executive Master in Cultura e Management del Vino
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021)
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_38 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_39 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_40 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2023/24
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2023/24 / Corso di Formazione
A. A. 2023/24 / Corso di Formazione / Executive Master in Cultura e Management del Vino
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021)
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_39 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_38 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2022/23
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / International Gastronomies and Food Geo-Politics
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Wine & Spirits
A. A. 2021/22
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2021/22 / Corsi vari
A. A. 2020/21
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Wine Culture and Communication
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: Creativity, Ecology and Education
Generale
Generale / Corsi interni
Search courses
Search courses
LM2EF1 - Final Thesis (A. A. 2023/24)
LM281 - History of Food Cultures (A. A. 2023/24)
LM282 - Applied Anthropology for Sustainable Food Systems (A. A. 2023/24)
LM295 - Food for Thought: Integral Sustainability in Gastronomy (A. A. 2023/24)
LM296A - Focus - Innovation in Food Policy (A): Planet, People, Prosperity (A. A. 2023/24)
LM296B - Focus - Innovation in Food Policy (B): Planet, People, Prosperity (A. A. 2023/24)
LM297A - Focus - Innovation in Food Production and Services (A): Planet, People, Prosperity (A. A. 2023/24)
LM297B - Focus - Innovation in Food Production and Services (B): Planet, People, Prosperity (A. A. 2023/24)
LM298 - Sustainable Food Policy (A. A. 2023/24)
LM299 - Food Culture, Cultural Policies and Media - Food Culture, Equity and Social Inclusion (A. A. 2023/24)
LM301 - Green Startups, Company Creation and Marketing - Green Startups and Company Creation (A. A. 2023/24)
LMTF4 - Stage (A. A. 2023/24)
LMTF31A - Field Project on Food Policy (A) (A. A. 2023/24)
LMTF31B - Field Project on Food Policy (B) (A. A. 2023/24)
LMTF32A - Field Project on Food Production and Services (A) (A. A. 2023/24)
LMTF32B - Field Project on Food Production and Services (B) (A. A. 2023/24)