Skip to main content
Side panel
English (en)
English (en)
Italiano (it)
Log in
Course search
Close
Course search
Toggle search input
Open block drawer
Courses
A. A. 2024/25
Master di Primo Livello
Master in World Food Studies
More
Course categories
A. A. 2024/25
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2024/25 / Corso di Laurea Magistrale / Food Industry Management
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in World Food Studies
A. A. 2024/25 / Master di Primo Livello / Master in Local Food Policy
A. A. 2024/25 / Corso di Formazione
A. A. 2024/25 / Corso di Formazione / Executive Master in Cultura e Management del Vino
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021)
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_38 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_39 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2024/25 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_40 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2023/24
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2023/24 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2023/24 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2023/24 / Corso di Formazione
A. A. 2023/24 / Corso di Formazione / Executive Master in Cultura e Management del Vino
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021)
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_39 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2023/24 / Corso di Dottorato (D.M.226/2021) / DESCC_38 - Ecogastronomia, Scienze e Culture del Cibo
A. A. 2022/23
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / International Gastronomies and Food Geo-Politics
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea Magistrale / Sustainable Food Innovation and Management
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea
A. A. 2022/23 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in New Food Thinking
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2022/23 / Master di Primo Livello / Master in Wine & Spirits
A. A. 2021/22
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea / Scienze e Culture Gastronomiche
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea Magistrale
A. A. 2021/22 / Corso di Laurea Magistrale / Food Innovation & Management
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
A. A. 2021/22 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
A. A. 2021/22 / Corsi vari
A. A. 2020/21
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Food Culture, Communication & Marketing
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Wine Culture and Communication
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master in Agroecology and Food Sovereignty
A. A. 2020/21 / Master di Primo Livello / Master of Gastronomy: Creativity, Ecology and Education
Generale
Generale / Corsi interni
Search courses
Search courses
MA0073 - Seminars (A. A. 2024/25)
MA0266 - Food History (A. A. 2024/25)
MA0271 - Food and Public Health (A. A. 2024/25)
MA0299 - Study Trips (A. A. 2024/25)
MA0318 - Internship or Personal Research (A. A. 2024/25)
MA0374 - Food Anthropology (A. A. 2024/25)
MA0401 - Food Photography (A. A. 2024/25)
MA0448 - Food Psychology (A. A. 2024/25)
MA0449 - Agroecology and Sustainable Farming (A. A. 2024/25)
MA0501 - Food Communications (A. A. 2024/25)
MA0502 - Food Analysis, Tasting, and Cooking (A. A. 2024/25)
MA0503 - Thesis or Report (A. A. 2024/25)
MA0517 - Food Systems and Sustainability (A. A. 2024/25)
MA0534 - Farm to Table Workshops - Area Food Studies Dinners (A. A. 2024/25)
MA0582 - Bread & Fermentation (A. A. 2024/25)
MA0583 - Food Chemistry and Taste Science (A. A. 2024/25)
MA0592 - Food Sovereignty: Food Justice, Activism, and Social Movements (A. A. 2024/25)
MA0593 - Food Studies and Communication (A. A. 2024/25)
MA0594 - Food Cultures and World Cuisines (A. A. 2024/25)